RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. június 4. Csütörtök
Bulcsú
Pedagógus nap

Erasmus+

Erasmus+Kedves Diákok!

Örömmel értesítünk Titeket, hogy iskolánk partneriskolaként a 2015/2016-os tanévben is részt vehet az Európai Unió Erasmus+ programja által támogatott projektekben. 2 projekt is indul 2015 őszétől. 

Az első projekt, a „Math Around Us” célja, hogy feltérképezze, milyen mértékben szövi át a matematika a mindennapi életünket. Magyarország mellett Románia, Litvánia, Lengyelország, Dánia, Olaszország és Görögország egy-egy iskolája vesz részt a projektben.
 
A második projekt neve „Green School”, és célja a gyógynövények mindennapi felhasználásának vizsgálata, valamint az, hogy a gyógynövényekből milyen egyszerű gyógy készítmények készíthetők. Ebben a projektben Olaszország, Németország, Horvátország, Lengyelország, Spanyolország vesznek részt Magyarországgal együtt.
A projektekben számos alkalom lesz utazni, külföldi diákokkal ismerkedni, gyakorolni az angol nyelvet és a szakmát.
 
Amennyiben érdekel bármelyik, vagy akár mindkettő projekt, érdeklődj matematika és környezetvédő szaktanáraidnál! Bővebb felvilágosítást kaphatsz a projektek koordinátoraitól, Villányi Eszter és Szolnok Ádám szaktanároktól is.
Friss hírekért és információkért látogass el az iskola honlapjának EU-s projektek felületére vagy kövesd figyelemmel az „A” épület félemeletének lépcsőfordulójában kihelyezett hirdetőtáblát!
A „Math Around Us” projekt Facebook-oldalát is lájkolhatod!
 
Találkozzunk az Erasmus+ projektjeink keretében!
 
 
 
 

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036