RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. augusztus 9. Vasárnap
Emőd
 

Bonifert György emlékére

Szomorú szívvel búcsúzunk kedves kollégánktól Bonifert Györgytől!

Szomorúan és hitetlenkedve fogadtuk a hírt Bonifert György kollégánk, a "Boni" haláláról. Egy hónapja még vidáman beszélgettünk az iskola folyosóján, ahová - bár egyre ritkábban - de még be-be járt. Van, aki karácsony előtt is beszélt Vele, hallott felőle: jól van, éppen vásárolni indult...És most nehéz szívvel töprengünk, töprengek magam is, hogyan búcsúzzunk, mit is mondhatunk!

Mellékletek:
Fájl letöltése (BonifertGyorgy.pdf)BonifertGyorgy.pdf[ ]

Bővebben: Bonifert György emlékére

Golopencza Krisztina emlékezetére

Golopencza Krisztina emlékezetéreSzomorú szívvel búcsúzunk kedves kollégánktól Golopencza Krisztinától!

Búcsúzunk mi tanárok Golopencza Krisztinától volt kollégánktól, s búcsúznak tanítványai Golopencza tanárnőtől.

A gyászszertartás 2018. november 19 - én, 16.00 órakor lesz a Jézus Szíve templomban, cím: Budapest VIII. Lőrinc pap tér.
 
A család kérésére, ha szeretnénk valamit hozni, az csak egy szál virág legyen.

Életének 30. évében elhunyt Harrach Gergely kollégánk.

Életének 30. évében elhunyt Harrach Gergely kollégánk.Nagy szomorúsággal vettük tudomásul, hogy fiatal kollégánk, Harrach Gergely végleg eltávozott közülünk.

Halálával egy szakmája iránt igazán elkötelezett, rendkívül tehetséges fiatalembert veszítettünk el. Utolsó pillanatig reménykedtünk, hogy egyszer csak felbukkan az iskola kapujában és azt mondja, itt vagyok, az egész csak rossz álom volt. Sajnos nem jön többet, hogy bevezesse a kémia rejtelmeibe diákjait, hogy tudását megossza a jövő vegyészeivel.
Sok feladat várt még rá az életben, de már nem tudja megvalósítani terveit, elképzeléseit. A sors sokszor kegyetlen és kiszámíthatatlan.
Most fájó szívvel búcsúzunk, de emlékezetünkben örökre megőrizzük szeretett kollégánkat, tanárunkat.
 

Báti Iván emlékezetére

Szomorú szívvel búcsúzunk kedves kollégánktól Báti Ivántól!

Búcsúzunk Báti Iván tanár úrtól, aki sok évvel ezelőtt és sok éven keresztül volt kollégánk. Akik emlékeznek rá, mert szerencsések voltak és ismerhették, azok jól tudják példaértékűen jó ember és kiváló pedagógus volt.

 

Bővebben: Báti Iván emlékezetére

Petrik Lajos Szakközépiskola tanárai, tanítványai búcsúznak Mitykó János tanár úrtól

Petrik Lajos Szakközépiskola tanárai, tanítványai búcsúznak Mitykó János tanár úrtólVégső búcsúzás

Szomorúan, fájó szívvel vettük tudomásul, hogy Mitykó János kollegánk, iskolánk tanára 2015.12.10-én elhunyt. Temetése 2015.12.18-án, pénteken 12.00 órakor lesz a ceglédi Újvárosi Temetőben.

Örökre eltávozott közülünk egy rendkívüli egyéniségű tanár, egy kiváló szakember, egy kedves, szeretett kolléga, akire fájó szívvel emlékeznek tanítványai, munkatársai egyaránt.
 
Vegyészmérnöki pályáját 1997-től a tanításra cserélte, a mérnöki tudását pedagógusként kamatoztatta a diákok és tanárok elismerésétől övezve. A környezettechnika gyakorlati feladatait neki köszönhetjük, amihez nem csak papíron készültek el a feladatlapok, hanem olyan eszközöket készített, amelynek csodájára jártunk, amellyel ezek a mérések elvégezhetőek, értelmezhetőek voltak. Iskolánk megbecsült tanáraként kiemelkedett közülünk elméleti és gyakorlati tudásával, okos gondolataival, kreativitásával, segítőkészségével, jóságával, olyan ember volt, akire mindig számíthattunk. 
Sok feladat várt volna még rá az iskolában is, sokan reménykedtünk, imádkoztunk felépüléséért, a csoda megtörtént és mégis elmaradt. Halálával bánat költözött a szívünkbe, gyászolunk, de emléke, szellemi öröksége örökké megmarad.
  
 

Egy gyászjelentés margójára...

Egy gyászjelentés margójára...Szomorú szívvel búcsúzunk kedves kollégánktól Kisszékelyi Évától!

Ismét elment a középfokú magyar vegyipari szakképzés egy szerény, de jelentős személyisége. Szomorúan kaptuk a hírt elhunyt egykori kollégánk, Kisszékelyi Gyuláné, Éva, a diákok Éva nénije, aki egész életét az oktatásnak, a gyerekeknek szentelte.

Bővebben: Egy gyászjelentés margójára...

Demény István emlékezetére

Demény István emlékezetére

Szomorú szívvel búcsúzunk kedves kollégánktól Demény Istvántól!

Szomorú hírt kaptunk a minap. Ismét kevesebbek lettünk egy élettel: örökre elment Demény István, a Petrik egykori diákja, majd későbbi tanára. Kevesebbek lettünk egy élettel, és többek egy legendával. István legendás személyisége volt az iskolának.

Bővebben: Demény István emlékezetére

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki SzC Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Technikuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036