RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. augusztus 9. Vasárnap
Emőd
 

Impresszum

© Copyright 2012, Petrik Lajos Szakközépiskola., Budapest, Magyarország

 

Minden jog fenntartva. A www.petrik.hu weboldalon található szövegek, képek, grafikák, zenék, animációk és videók, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll. Ezen weboldal tartalmát tilos kereskedelmi céllal másolni, terjeszteni, megváltoztatni, illetve harmadik személynek továbbadni. A weboldal olyan képeket is tartalmaz, amelyek harmadik személy tulajdonát képezik.
 

Petrik Lajos Szakközépiskola

Székhely: H-2120 Budapest, Thököly út 48-52.
Igazgató: Hudacsek Lászlóné
Felelős szerkesztő: Hudacsek Lászlóné
Telefon: +36 1 343 4810
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Az oldal karbantartója: Györgyi Tamás
 

Felelősségvállalás

Ezeket a weboldalakat a lehető legnagyobb gondossággal állították össze, ennek ellenére a Petrik Lajos Szki. nem tudja garantálni ezen oldalak hibátlanságát és az információk teljes pontosságát. A Petrik Lajos Szki. ezúton is kizár minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely ezen weboldalak felhasználása nyomán keletkezik, kivéve, ha azok a Petrik Lajos Szki szándékos cselekedetének , vagy súlyos gondatlanságának következményei.
 

Licenc

Az oldalakon található szellemi termékek, szabadalmak, márkák és szerzői jogok védettek. Ezen oldalakon keresztül a Petrik Lajos Szki. és harmadik személyek szellemi tulajdonaik felhasználásához nem járulnak hozzá.

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki SzC Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Technikuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036