RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. augusztus 9. Vasárnap
Emőd
 

Petrik nap

Petrik napKedves Diákok!

Tudtad, hogy a PETRIK már több mint 130 éves?

Tudtad, hogy a PETRIKben tanult Oberfrank Géza, az Operaház karnagya, Ötvös Csaba, a neves operaénekes, illetve a könnyűzene világából Korda György táncdalénekes, Demjén Ferenc "Rózsi", valamint Végvári Ádám?
 
Tudtad, hogy a PETRIKben a 90-es években indítottak először a vegyész képzés mellett informatikus- és környezetvédelmi képzést is?
 
Mellékletek:
Fájl letöltése (Petrik-napi_programok_2018.pdf)Petrik-napi_programok_2018.pdf[ ]

Bővebben: Petrik nap

Valentin nap

Valentin napKedves Diákok!

A Petrikes Valentin-nap idén is mosolyokkal teli volt. A romantikus, kedves üzenetek mellett, a rejtélyes hódolók vehettek finom sütiket és erős szerelmi bájitalokat szívük választottjának. Ám, hogy a titokzatosság megmaradjon, ezeket nem volt muszáj személyesen átadni, hanem ha megmondták melyik osztályba, és kinek, akkor el is küldhették őket. Mindezeket elragadó árusoktól lehetett megszerezni. Az üzenetek kézbesítéséért pedig nem fehér galambok, hanem az angyal posta bájos leányai voltak felelősek. Jövőre újra, remélhetőleg még több l'amourral a levegőben találkozunk

Bővebben: Valentin nap

Disputa tábor

Disputa táborVitAmin? - Petrikes disputa tábor

2013. március 28-29-én a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány által meghirdetett Szólj bele! c. pályázat támogatásának köszönhetően a Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakközépiskola 20 diákja ismerkedhetett meg a disputa alapjaival egy kétnapos tréning keretein belül a tatai Öreg-tó kempingben.

Bővebben: Disputa tábor

Diákküldött-közgyűlés, 2013 beszámoló

Diákküldött-közgyűlés, 2013 beszámolóKedves Diáktársaim!

2013. november 11-én iskolánkban is sort került a diákküldött-közgyűlésre, azaz a diákönkormányzat vezetőségének megválasztására a 2013/14-es tanévre. A jelöltek (mind alelnök, mind elnök) előzetes aláírásgyűjtés, illetve pályázatleadás után vehettek részt a választáson.

A közgyűlés megnyitásaként a levezető elnök, Papp Gabriella (13/A) ismertette a napirendi pontokat, amelyek egyöntetű elfogadás után Kalácska Nikolett (13/A) − 2013 őszétől kinevezett elnök − tartotta meg évértékelő beszédét a diákönkormányzat munkájáról. Reméljük, az iskola diákjai is izgalmasnak találták ezen programokat.

Bővebben: Diákküldött-közgyűlés, 2013 beszámoló

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki SzC Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Technikuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036