RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. június 4. Csütörtök
Bulcsú
Pedagógus nap

Petrik Pioneers: 1. helyezés az országos eTwinning versenyen

Petrik Pioneers: 1. helyezés az országos eTwinning versenyenKedves Tanárok és Diákok!

Óriási büszkeséggel értesítünk mindenkit, hogy iskolánk informatikus-technikus csapata (2/14S, 2/14R) az országos eTwinning verseny döntőjében középiskola kategóriában első helyezést ért el.

A versenyre jelentkezés feltétele az volt, hogy projektünk elnyerje a Nemzeti Minősítést (Quality Label). Középiskola kategóriában 7 intézmény jutott be az országos döntőbe. Tanulóink a 2017/18-as tanévben készített, 6 hónapon át tartó Let's mind our own business! c. projektük során végzett munkájukat mutatták be a zsűrinek. 
 
A versenyen az alábbi diákok vettek részt:
2/14R: Németi Márk, Tajti Miklós, Baukó Ádám, Bánóczi-Csernák Brúnó
2/14S: Pallagi Dávid, Graber Péter, Debreczeni László
 
Lehengerelték a zsűrit, igazi csapatként dolgoztak, példát mutatva mindenki számára.
Külön szeretném megköszönni az informatikus munkaközösség állandó támogatását, kiemelve az osztályfőnökök, Urbin Péter és Czinkóczi Tamás segítségét.
 
Tóth Éva
projektvezető
 
Petrik Pioneers: 1. helyezés az országos eTwinning versenyen Petrik Pioneers: 1. helyezés az országos eTwinning versenyen Petrik Pioneers: 1. helyezés az országos eTwinning versenyen Petrik Pioneers: 1. helyezés az országos eTwinning versenyen
 
 

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036